Ciclul complet de reprocesare a instrumentarului în clinica stomatologică. Proceduri, bune practici și conformare legală

Vă invităm să luați parte la o experiență de instruire și consultanță în domeniul reprocesării instrumentelor medicale.
Cu o experiență de peste 10 ani în industrie, punem la dispoziție tot ceea ce știm pentru a contribui la un act medical mai sigur.


Ce vom face?

Alocăm o jumătate de zi descrierii pașilor de lucru în mod concret din camera de sterilizare în cabinet și înapoi. Vă arătăm la fiecare pas materialele și echipamentele necesare. Vă învățăm despre proceduri corecte din punctul de vedere al igienei, dar și din punct de vedere legal
Vă prezentăm ciclul complet de reprocesare în mod practic: locul unde oferim instruire simulează o cameră de sterilizare, cu flux complet și corect de lucru, cu echipamente și consumabilele necesare. 
La fiecare etapă prezentăm pași de lucru conform bunelor practici, dar și complianți din punct de vedere legal.
Vă explicăm modul în care trebuie să faceți trasabilitatea, ce tipuri de indicatori și când trebuie să îi folosiți plus toate testele necesare și frecvența acestora. 

Cui se adresează?
Avem un număr limitat la maxim 6 persoane pe fiecare sesiune de instruire. Recomandarea noastră este ca la aceste sesiuni să participe echipele de medici & asistente din clinică. Dacă sunteți de părere că sterilizarea e doar treaba asistentei resposabile cu asta, aveți 2 opțiuni:
1. perpetuați modul de lucru actual, minimizând importanța siguranței în actul medical și nerespectând standardele actualizate de bună practică, posibil făcând rău pacienților chiar în timp ce îi tratați.
2. acceptați că e timpul să faceți o schimbare și că aceasta începe numai cu dvs. Vă alocați doar 3 ore pentru a vă pune la curent cu procedurile, bunele practici și conformările legale în ceea ce privește asigurarea condițiilor de igienă din cabinetul stomatologic. 



De ce să alegeți Programul Lant Dental dedicat cabinetelor stomatologice?

Este unicul program de acest fel din România, construit în baza experienței noastre de peste 10 ani în domeniu. Suntem supraspecializați pe chirurgie și sterilizare, iar modul nostru de abordare este construit pe fundamente științifice și tehnice, validate de legi naționale și standarde internaționale.
Lucrăm numai cu producători și cercetători dedicați inovării, care ne pun la dispoziție studii de referință din domeniu. Dacă dvs. aveți vreo neclaritate, noi avem privilegiul de a obține consultanță științifică direct de la specialiști recunoscuți în domeniu, cu aplicabilitate specifică stomatologiei.

Din punctul nostru de vedere, reprocesarea instrumentarului poate fi facilă, dacă se repetă constant un set de proceduri foarte bine scrise – proceduri care sunt evaluate periodic pentru conformare și confirmare.

Suntem alături de dvs. și vă susținem în demersul de a oferi pacienților tratamente în cele mai exigente standarde de siguranță.

Odată cu participarea la Programul Lant Dental de instruire și învățare medicală continuă dedicat cabinetelor stomatologice, obțineți o bază solidă de la care să plecați și pe care să construiți și să adaptați procesele din propria clinică.


One Pit Stop – Programul Lant Dental de instruire și învățare medicală continuă dedicat cabinetelor stomatologice 

Siguranța procedurilor medicale necesită muncă de echipă. Noi vă punem la dispoziție, într-un singur loc, toate informațiile relevante pentru strategie și precizie. Dvs. continuați munca începută alături de fiecare membru al echipei din clinică. Timpul alocat întâlnirii noastre este de maxim 3 ore, pentru rapiditate și eficiență. Discutăm doar lucruri relevante, cu maximum de acuratețe. Punem accent pe eficientizarea comunicării și colaborarea între membrii echipei. Întâlnirea noastră reprezintă un instrument strategic pentru clinica dvs. în obținerea unui grad de siguranță adecvat domeniului stomatologic

Cât costă?
300 de euro + TVA/persoană instruită. !!! Recomandarea noastră este ca la aceste sesiuni să participe echipele de medici & asistente din clinică, pentru că este o muncă de echipă și nu este suficient ca o singură persoană delegată din clinică să participe. 

Aveți nevoie de mai mult de atât?
În funcție de specificul fiecărei clinici stomatologice, putem continua colaborarea. Evaluăm modul de lucru actual și creăm proceduri standard de operare personalizate pentru clinica dvs. Instruim persoanele implicate în reprocesarea instrumentarului medical, evaluăm, oferim feedback de îmbunătățire etc.

Contactați-ne pentru mai multe detalii sau vă sunăm noi:
Înscriere la Programul Lant Dental pentru instruire și învățare medicală continuă în domeniul stomatologic
Important: în câmpul „Observații” completați CUI/CIF pentru cabinet/clinica stomatologică